046 – 4115118
Professional In Security Management

Veilig op vakantie?

Nu de coronamaatregelen door het kabinet zijn versoepeld, constateert de politie dat de criminaliteit na 4 maanden weer terug is op het oude niveau. Hierbij gaat het om inbraken, straatroof en winkeldiefstal. Kunt u nog wel met een gerust hart op vakantie?

Veiligheidscheck?
Bent u op zoek naar een toekomstvaste beveiligingsoplossing? 
Wilt u, voordat u op vakantie gaat, een veiligheidscheck laten uitvoeren?
Zo ja, dan weet u waar u aan toe bent zonder verrassingen: u ontvangt een onafhankelijk adviesrapport op maat inclusief een kostenbegroting.


Corona proof?
Wilt u de veiligheidsmaatregelen in uw organisatie laten controleren of deze “corona proof” zijn? In onze vorige nieuwsbrief hebben we ingezoomd op slimme camera’s die u kunt inzetten voor contactloze toegangsverlening, tellen van bezoekers, samenscholing, temperatuurmeting, maskerdetectie etc…

Onafhankelijk advies
Als onafhankelijk adviseur en sparringpartner denk ik graag pragmatisch met u mee. Ik neem uw zorg uit handen en heb als beveiligingsspecialist voor uw organisatie de juiste oplossing. Uiteraard houd ik rekening met de privacyrichtlijnen (AVG).
Als procesbegeleider wil ik u graag ondersteunen in het offertetraject en sta borg voor de beste beveiligingsoplossing met de hoogste prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanbieding
In de winter geven we u 15% korting op onze veiligheidscheck!
Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Voor meer informatie: www.prismasecurity.nl

We wensen u een fijne vakantie.Uw reactie
Zoeken

Adresgegevens
Prisma Security
Hertog Reinaldstraat 11
6121 NK Born
Nederland
046 - 4115118 / 06 - 50881528
info@prismasecurity.nl

© 2012 Prisma Security | Powered by MM²