046 – 4115118
Professional In Security Management

Veilig ondernemen Scan

Veilig Ondenemen Scan

Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten heeft in juni 2013 op de vakbeurs Safety Security Amsterdam de ‘Veilig Ondernemen Scan’ gelanceerd. De scan is een hulpmiddel waarmee ondernemers niet alleen een beter veiligheidsbewustzijn kunnen ontwikkelen maar ook om passende preventieve veiligheidsmaatregelen te nemen.

De minister benadrukt het belang van de eigen verantwoordelijk van ondernemers maar zei tegelijkertijd dat de overheid op een goede manier moet faciliteren. De scan, die het afgelopen jaar door 2000 ondernemers is getest, is wat betreft Opstelten een goed voorbeeld van zo’n ‘samenwerking’. “De scan is concreet, tastbaar en gratis. Maar de verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij de ondernemer”, aldus Opstelten.

 

Inbraak, diefstal, …
De Veilig Ondernemen Scan is een korte digitale vragenlijst waarmee een ondernemer zicht krijgt op de risico’s op criminaliteit en onveiligheid. Aan de orde komen inbraak, diefstal, overval, overlast, vernieling, geweld, afpersing en ICT-criminaliteit.

Direct na het invullen ontvangt de ondernemer een uitgebreid en onafhankelijk advies over gedragsbeïnvloedende, organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen die de ondernemer kan treffen om zich beter te wapenen tegen criminaliteit. Net als de scan is het advies gratis, en beschikbaar via www.veiligondernemenscan.nlUw reactie
Zoeken

Adresgegevens
Prisma Security
Hertog Reinaldstraat 11
6121 NK Born
Nederland
046 - 4115118 / 06 - 50881528
info@prismasecurity.nl

© 2021 Prisma Security | Powered by MM²