046 – 4115118
Professional In Security Management

Corona veiligheidsmaatregelen

Slimme camera’s
Om aanvullende veiligheidsmaatregelen in de Coronatijd toe te passen kunnen slimme camera’s toegepast worden. Hiervoor heb je specifieke analytics nodig (o.a. samenscholing, 1,5 meter detectie, contactloze toegangs verlening, tellen van bezoekers, temperatuurmeting, etc…). 
Enkele analytics werken op basis van artificiële intelligentie (AI). Hierdoor kunnen verdachte situaties beter worden gesignaleerd en vastgelegd. Ook is een goede video synopsis van belang om de gewenste videobeelden in het beeldarchief snel te kunnen terugzoeken.
Welke slimme software en cameratechnieken het meeste bijdragen aan de veiligheid in uw organisatie, stellen wij als beveiligingsspecialisten samen met u proefondervindelijk vast. 


Opslag en monitoring
De opslag en monitoring van alle videobeelden gebeurt m.b.v. een videomanagementsysteem (VMS) op uw eigen server of in een lokaal datacenter (private edge cloud) dat voldoet aan de eisen op het gebied van cybersecurity en AVG


Proefopstelling
We willen graag de technische mogelijkheden met u bespreken en deze eventueel demonstreren in een proefopstelling. Op deze manier kunt u zelf de meerwaarde ervaren.


Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
We zijn u graag van dienst.Uw reactie
Zoeken

Adresgegevens
Prisma Security
Hertog Reinaldstraat 11
6121 NK Born
Nederland
046 - 4115118 / 06 - 50881528
info@prismasecurity.nl

© 2021 Prisma Security | Powered by MM²