046 – 4115118
Professional In Security Management

BNI Tempranillo

BNI Tempranillo

Geachte relatie,

Prisma Security is sinds 2015 actief lid van BNI (Business Network International). Waarom ben ik lid?

BNI is een zakelijke, professionele netwerkorganisatie voor het uitwisselen van hoogwaardige zakelijke aanbevelingen. Het is de succesvolste organisatie in zijn soort ter wereld, met ruim 6.100 actieve chapters in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika, de meeste EU-landen, Israël, Maleisië, Singapore, Noord-Amerika, India, Zwitserland, Taiwan, Thailand en Japan. Vorig jaar gaven de leden van BNI elkaar meer dan 7 miljoen aanbevelingen, die leidden tot meer dan € 5 miljard aan omzet.

Wat BNI uniek maakt, is het feit dat er maar één persoon per beroepscategorie lid kan worden van een chapter. Als lid krijgt u alle aanbevelingen voor uw beroepscategorie. U heeft geen last van concurrentie! BNI is ook voor uw organisatie een unieke manier om te groeien! Immers: “geven loont”!

Als het u aanspreekt, bent u van harte welkom op elke woensdagmorgen van 7.00 – 9.00 uur. U kunt zelf ervaren of het genereren van een constante stroom van warme aanbevelingen iets voor uw bedrijf is. De kosten van deze bijeenkomst inclusief ontbijt zijn € 10,50   

Voor meer informatie: www.bni-limburg.nl

 

Manuel bij BNI presentatieUw reactie
Zoeken

Adresgegevens
Prisma Security
Hertog Reinaldstraat 11
6121 NK Born
Nederland
046 - 4115118 / 06 - 50881528
info@prismasecurity.nl

© 2012 Prisma Security | Powered by MM²