06-50881528
info@prismasecurity.nl

BNI Tempranillo

Uw onafhankelijk beveiligingsadviseur voor bedrijven en overheden.

Geachte relatie,

Prisma Security is sinds 2015 actief lid van BNI (Business Network International). Waarom ben ik lid?

BNI is een zakelijke, professionele netwerkorganisatie voor het uitwisselen van hoogwaardige zakelijke aanbevelingen. Het is de succesvolste organisatie in zijn soort ter wereld, met ruim 6.100 actieve chapters in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika, de meeste EU-landen, Israël, Maleisië, Singapore, Noord-Amerika, India, Zwitserland, Taiwan, Thailand en Japan. Vorig jaar gaven de leden van BNI elkaar meer dan 7 miljoen aanbevelingen, die leidden tot meer dan € 5 miljard aan omzet.

Wat BNI uniek maakt, is het feit dat er maar één persoon per beroepscategorie lid kan worden van een chapter. Als lid krijgt u alle aanbevelingen voor uw beroepscategorie. U heeft geen last van concurrentie! BNI is ook voor uw organisatie een unieke manier om te groeien! Immers: “geven loont”!

Als het u aanspreekt, bent u van harte welkom op elke woensdagmorgen van 7.00 – 9.00 uur. U kunt zelf ervaren of het genereren van een constante stroom van warme aanbevelingen iets voor uw bedrijf is. De kosten van deze bijeenkomst inclusief ontbijt zijn € 10,50   

Voor meer informatie: www.bni-limburg.nl

 

Manuel bij BNI presentatie

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.