046 – 4115118
Professional In Security Management

Veilige en leefbare stad

Toepassing van slimme camera’s
Bent u op zoek naar een slim cameratoezicht voor uw stad voor meer veiligheid en leefbaarheid?
Welke slimme software en cameratechnieken het meest efficiënt ingezet kunnen worden, stellen wij als beveiligingsspecialisten samen met u proefondervindelijk vast. Bestaande camera’s kunnen worden voorzien van nieuwe plug-ins met VCA-software (analytics). Hierbij kunt u denken aan gezichtsherkenning, afvaldumping, samenscholing, 1,5 meter detectie, tellen van bezoekers, nummerplaat- detectie etc…). 
Steeds meer analytics werken op basis van artificiële intelligentie (AI). Hierdoor kunnen verdachte situaties beter worden gesignaleerd en vastgelegd. Ook is een goede video synopsis van belang om de gewenste videobeelden in het beeldarchief snel te kunnen terugzoeken.

 

Proof of concept
We willen graag onze propositie met u bespreken en deze eventueel demonstreren in een proefopstelling om de meerwaarde te ervaren. Verder kunnen we u ondersteunen en begeleiden bij het opstellen van een programma van eisen t.b.v. een offerte- of aanbestedingstraject voor uitbreiding of vernieuwing van uw huidige camerasysteem.Uw reactie
Zoeken

Adresgegevens
Prisma Security
Hertog Reinaldstraat 11
6121 NK Born
Nederland
046 - 4115118 / 06 - 50881528
info@prismasecurity.nl

© 2021 Prisma Security | Powered by MM²