06-50881528
info@prismasecurity.nl

U wil toch ook veilig wonen en werken!

Check-up beveiliging!
We willen immers allemaal veilig wonen en werken en daarbij hoort een goed onderbouwd veiligheidsbeleid en veiligheidsplan waarbij de reeds genomen beveiligingsmaatregelen regelmatig worden gecheckt of ze nog doeltreffend zijn. De mix van beveiligingsmaatregelen dient effectief en proportioneel te zijn. Hoe weet u nu of u de juiste beveiligingsmaatregelen treft en aan welke eisen dienen deze te voldoen? Welke risicoklasse? Uiteraard kunt zelf offertes opvragen of zelfs aanbesteden, maar dan is nog het vaak lastig om de juiste keuze te maken omdat je vaak appels met peren vergelijkt. Welke offerte moet ik nu kiezen? Wat is wijsheid?

Slimme camera’s
Als onafhankelijk adviseur loop ik vooraan mee in de beveiligingsmarkt en ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Denk hierbij o.a. aan AI en Deep Learning algoritmes die worden toegepast in slimme camera’s en toegangscontrole. Hiervoor wordt tegenwoordig steeds vaker de cloud gebruikt omdat dit kosteneffectief is en de back-up automatisch is geregeld. Op locatie hoeft er dan minder te worden geïnvesteerd en dit betekent minder onderhoud. Via uw PC of mobiele app kunt u als eindgebruiker m.b.v. een geavanceerd videomanagementsysteem alles monitoren en kunt u snel de gewenste videobeelden terugzoeken. In een VSAAS-model betaalt u alleen nog maar voor de geleverde diensten.

Bent u op zoek naar een onafhankelijk adviseur op het gebied van beveiliging of slim cameratoezicht, dan wil ik u graag helpen met het uitvoeren van een risico-inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Op deze manier komen we tot de best mogelijke beveiligingsoplossing waarbij de veiligheidsrisico’s substantieel worden verlaagd en de veiligheid van uw organisatie wordt verhoogd.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.