06-50881528
info@prismasecurity.nl

Is uw beveiligingsinstallatie toe aan een check-up?

Heeft u het gevoel dat de beveiliging en bewaking van uw bedrijf beter kan? Dan kunnen we voor u een onafhankelijke veiligheidsscan uitvoeren. Hiermee krijgt u een beter veiligheidsbewustzijn en beter zicht op de risico’s die uw bedrijf loopt als het gaat om inbraak, diefstal, overval, hacking etc…
Verder beoordelen we de bestaande installaties (hard- en software), bijvoorbeeld uw alarminstallatie, toegangssysteem, camerabewaking, verlichting, hekwerk etc.

Beveiligingsadviesrapport
U ontvang van ons een beveiligingsadviesrapport waarin aangegeven welke risico’s uw bedrijf loopt en welke veiligheidsmaatregelen het beste passen voor uw bedrijf, rekening houdend met de AVG-wetgeving.

AVG-wetgeving
Camera’s worden o.a. toegepast om personen en eigendommen te beschermen. Het is hierbij van belang dat organisaties zorgvuldig met camerabeelden omgaan en handelen conform de nieuwe privacywetgeving als het gaat om persoonsgegevens.

Slimme camera’s
Uw bestaand camerasysteem kan eventueel worden uitgebreid met speciale analytics (AI). Denk hierbij aan gezichtsherkenning kentekenherkenning en het tellen van bezoekers. Hiermee kunnen verdachte personen snel worden opgespoord en worden de “videobeelden” met behulp van de bijbehorende videomanagementsoftware (VMS) op het dashboard weergegeven.
Wist u dat het beheer hiervan tegenwoordig ook via een clouddienst op een cyberveilige manier geïmplementeerd kan worden?

Heeft u vragen of wenst u een kennismakingsgesprek, dan zijn we u graag van dienst.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.