06-50881528
info@prismasecurity.nl

Hoe beveiligt u uw bedrijf zonder dat het een Fort-Knox wordt?

Hoe voorkomt u dat er ongenode gasten uw pand betreden en u wel de medewerkers en bezoekers gastvrij kan ontvangen? Het gaat tegenwoordig niet alleen om een goede beveiliging van uw bedrijfspand en het beschermen van uw spullen maar ook om het beveiligen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie.

Veiligheidsrisico’s
Elke organisatie loopt veiligheidsrisico’s en dat is meestal onvermijdelijk. Een veiligheidsrisico wordt pas een probleem als het onbeheersbaar wordt! Bent u zich voldoende bewust van deze risico’s?
Als onafhankelijk adviseur toets ik uw organisatie op de reeds genomen veiligheidsmaatregelen en inventariseer ik potentiële veiligheidsrisico’s en incidenten via een uitgebreide risicoanalyse. Hieruit volgen de passende veiligheidsmaatregelen die naadloos op elkaar aansluiten. Het is een mix van organisatorische, bouwkundige, elektronische en digitale (cyber) maatregelen die de basis vormen voor een optimale bescherming van uw bedrijf/organisatie.

Beveiligingsadviesrapport
De resultaten van de risicoanalyse worden vastgelegd in een beveiligingsadviesrapport. Dit houdt in dat u precies weet welke potentiële veiligheidsrisico’s in uw organisatie/bedrijf kunnen ontstaan en welke veiligheidsmaatregelen uitgevoerd dienen te worden om deze risico’s sterk te verkleinen. Uiteraard houdt u zelf de regie over de uit te voeren veiligheidsmaatregelen.

Slimme beveiligingstechniek
Door gebruik te maken van slimme en geavanceerde beveiligingstechnieken wordt het voor de inbrekers/hackers steeds moeilijker om in te breken en zullen ze uw deur voorbijgaan.
Bijvoorbeeld door gebruik te maken van slimme camera’s met VCA techniek en beeldopslag in de cloud.

Beheersplatform
Een cloudbased beheersplatform wordt in bedrijven steeds vaker toegepast. Hiermee worden veiligheidssystemen binnen uw bedrijf centraal en integraal beheerd en gemonitord. Denk hierbij o.a. aan een inbraakbeveiliging, camerabewaking, domotica, kentekenregistratie, toegangscontrole/registratie voor bezoekers en medewerkers, intercomsysteem, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, etc.

Cyberveilig
Omdat steeds meer beveiligingsapparatuur en veiligheidssystemen online communiceren, is het belangrijk om deze cyberveilig te maken en de veiligheidsinformatie niet alleen via beveiligde apps maar ook via een beveiligde cloudomgeving ter beschikking te stellen.
Een cloudbased beheersplatform is een kosteneffectieve oplossing die u bij calamiteiten in het bedrijf meteen de relevante veiligheidsinformatie geeft zodat u direct de juiste beslissingen kunt nemen.

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.