06-50881528
info@prismasecurity.nl

Coronabeveiliging

In deze moeilijke Corona-tijd is goede bewaking van personeel, patiƫnten en bezoekers in ziekenhuizen, verzorgings- of verpleeghuizen zeer belangrijk. Denk maar eens aan het uitvoeren van temperatuurmetingen met behulp van een thermografische camera met een nauwkeurigheid van 0,05 graden Celsius om snel te kunnen bepalen of iemand verhoging heeft.
Ook in het bedrijfsleven waar medewerkers nog volop bij elkaar komen, kunnen de risico’s m.b.v. deze maatregel worden beperkt of voorkomen. Er zijn diverse fabrikaten van thermografische camera’s in de handel, maar helaas zijn deze niet alle even nauwkeurig en doeltreffend.


Mondkapje
Verder is er een nieuwe “Face mask analytics” op de markt waarmee we kunnen vaststellen of iemand wel/geen mondkapje draagt waar dit verplicht is.


Samenscholing
Ook in steden kunnen kunnen we de politie ondersteunen en controleren of er samenscholing plaatsvindt in de binnenstad of terreinen waar dit verboden is. Hiervoor is een nieuwe “Crowd analytics” beschikbaar.
Wilt u gebruik maken van deze unieke Corona beveiligingsmaatregelen, dan wil ik u als onafhankelijk beveiligingsadviseur graag bijpraten.


Risico-analyse
Het is ook mogelijk om uw organisatie te onderwerpen aan een uitgebreide risico-analyse. U ontvangt van ons een adviesrapport waarin aangegeven welke risico’s uw organisatie loopt en welke veiligheidsmaatregelen het meest geschikt zijn uiteraard rekening houdend met de AVG-richtlijnen.


Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.